Alt utleid på Lilletorvet

Author:
Published on:
29.10.2008
Abstract:

Å leie bolig passer ikke for alle, men hvis man inngår Prøvebo-avtale får man igjen leien i form av avslag hvis man kjøper leiligheten.

Content:

På Lilletorvet i Sarpsborg har salg og utleie av leilighetene gått unna. Det har lønt seg å satse på kvalitet i alle ledd. Bygget har balansert ventilasjon, integrerte hvitevarer, gasstilknytning, steamdusj, parkett på alle gulv, flislagte bad, fliser under kjøkkenbenk, fliser i de innvendige korridorene og lys parkeringskjeller for å nevne noe. Det hele er satt sammen, som en beboer så treffende sa det: En tiltalende helhet!

Tiltalende helhet

- Det har fra første dag av vært en glede å bo i Astridsgate 49. Både samboeren min, Espen Dahl Svendsen og jeg trives meget godt, forteller Kristin Gustavsen, som for mange er kjent som profilert SV-politiker. Den helhetlige løsningen for Lilletorvet var det som Kristin Gustavsen primært falt for. Både ute og inne er det valgt spennende løsninger, som gleder beboerne i hverdagen.

 

Selv om alle leiligheter er utleid står fortsatt de utleide enheter til salgs. Flere av leieavtalene er korttidsleie, og det er derfor mulig i løpet av relativt kort tid å få kjøpt seg en av disse leilighetene for interesserte. Ønsker du å få vite mer om disse leilighetene kan du lese mer om prosjektet ved å klikke her!