Om Trysil

I hovedgaten i Trysil sentrum finner du hoteller, forretninger, vinmonopol, konditori, cafeer, restauranter og puber - stort sett de fleste servicetjenestene. Herfra går skibussen flereganger daglig til skianlegget. 

Radisson SAS satser også i Trysil og åpner nytt hotell i desember 2008. Hotellet vil ligge rett ved ski-bakkene og inneholde blant annet en stor badeavdeling med tilhørende Spa. Her vil det også bli egne bowlingbaner og masse aktiviteter for små og store. 

Trysilfjellets 20 moderne tråkkemaskiner jobber hardt for at du skal ha et perfekt underlag å sette stål kanten i. Takket være et gunstigklima, dyktige tråkkemaskinførere og et meget sofistikert snøproduksjonsanlegg, kan Trysil-fjellet lage optimale forhold fra slutten av oktober til 1. Mai.

Et unikt område foraktiviteter og natur-opplevelser

På sommertid har Trysil hele 30 arrangerte aktiviteter for alle aldersgrupper. Det er faktisken spesiell opplevelse å spille golf i tregrensen.Andre populære familieaktiviteter er fiske, elg- og beversafari, rafting, juvvandring, ridningog sykling. Trysil har alt som skal til for flotte naturopplevelser!