Historikk

Planbo har de siste ti årene utviklet over 2.000 boliger og fritidsboliger i Norge. Planbo fremstår i dag som en betydelig eiendomsutvikler, som også drifter og forvalter et stort antall utleieenheter og borettslag. 

Gjennom selskapet Planbo Resort har vi åpnet en helt unik ferieverden med destinasjoner langs kysten, på fjellet og i Syden. Totalt har du gjennom Planbos ferieverden tilgang på 10.500 senger.

Planbo ble startet av gründerne Rune Kilebu og Lasse Fosby i 1999. Fosby har 12 års bakgrunn som hundefører i politiet, mens Kilebu er utdannet siviløkonom. Sammen med dyktige og entusiastiske medarbeidere har de skapt et selskap som i dag teller over 400 ansatte. 

Selskapet følger hele verdikjeden fra eiendommene blir kjøpt, regulert og utviklet. I neste steg står vi ansvarlig for oppføring av boliger-, fritidsboliger og hoteller, før vi også håndterer salg av enheter, drift av hoteller og forvaltning av borettslag og sameier. Det gir oss et nært forhold til prosjektene, og i siste runde sterke relasjoner til dem som skal bo og feriere der.

Planbo er et datterselskap i børsnoterte Faktor Eiendom ASA.